Statusuri de dragoste (partea a V-a)

S


Statusuri de dragoste 211 ” Chiar nu vad cum ar fii o noapte fara zi, chiar nu-mi imaginez cum as fii eu fara tine ! ”

Statusuri de dragoste 212 ” Dragostea e ca un fulg de nea, coboara usor si te face sa tremuri de placere, iar apoi se pierde si se topeste… ”

Statusuri de dragoste 213 ” A day without you is a lost day… ”

Statusuri de dragoste 214 ” O lacrima am varsat pentru tine, o lacrima ce pe obraz a curs usor, si s-a prefacut intr-un vis de-amor ”

Statusuri de dragoste 215 ” Distanta ne desparte si totusi ne apropie? raman singura, aud doar bataile inimii care ma asurzesc, totul se topeste odata cu tristetea sufletului tau… ”

Statusuri de dragoste 216 ” Esti lacrima ce aluneca pe obraz si mi se sparge in palma… esti IUBIREA! ”

Statusuri de dragoste 217 ” Ma culc cu tine-n gand si tot cu tine-n gand ma si trezesc! Lasa-ma sa te iubesc asa cum si visez… ”

Statusuri de dragoste 218 ” Dimineata e o alta senzatie, o alta vreme, o alta ora, la care eu te-as saruta fara oprire… ”

Statusuri de dragoste 219 ” Noaptea e lumea noastra luna e stapana Universului, iar stelele ne privesc atunci cand ne sarutam… ”

Statusuri de dragoste 220 ” Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-a adus in suflet caldura si gingasia nesfarsita, cu zambetul tau m-ai invatat sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta, sarutul tau mi-a daruit dulceata nemaintalnita, ochii tai senini mi-au aratat ca dragostea exista, iar tandretea si frumusetea sufletului tau mi-au cucerit inima… ”

Statusuri de dragoste 221 ” Iubirea este o stofa a naturii, brodata de sentimente… ”

Statusuri de dragoste 222 ” Strig la cer si fug departe, strig continuu si ma pierd in noapte, acolo unde tu ma astepti sa ne iubim ca doi nebuni ! ”

Statusuri de dragoste 223 ” O inima am, un singur suflet si o petala de trandafir, tie iti apartin toate trei… ”

Statusuri de dragoste 224 ” Daca vreodata Luna nu-ti va fi aproape, daca Soarele va disparea, sa stii ca a mai ramas ceva: Iubirea mea, care niciodata nu te va lasa ! ”

Statusuri de dragoste 225 ” Visez si nu ma mai pot opri, oare cum te-am cunoscut? Cum m-ai facut sa ma indragostesc de tine? TE IUBESC ! ”

Statusuri de dragoste 226 ” Dragoste si iubire, doar atat e in sufletul meu, si sunt numai pentru tine :X :X :X :X :X ”

Statusuri de dragoste 227 ” Pe malul Marii Negre statea un copilas si-mi spunea de tine ca esti un ingeras. TE IUBESC ! ”

Statusuri de dragoste 228 ” Pentru mine, noaptea e ziua mea… iar tu esti regina noptii mele ”

Statusuri de dragoste 229 ” Priveste-ma, tine-ma de mana, tine-ma in brate si apoi, SARUTA-MA ”

Statusuri de dragoste 230 ” Ceea ce-ti scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucati de suflet si minte, caci dragostea nu se scrie se simte… ”

Statusuri de dragoste 240 ” Hotaraste-te o data, ce tot stai sa te gandesti? Crezi ca ai sa faci o crima daca-mi spui ca ma iubesti ? :X ”

Statusuri de dragoste 241 ” Daca norii varsa lacrimi si iubirea n-a trecut, poate mai apare o sansa sa pornim de la inceput… ”

Statusuri de dragoste 242 ” Dragostea e o sageata ce iti face rani de foc… supara cel ce iubeste… cel iubit isi bate joc ! ”

Statusuri de dragoste 243 ” Alfabetul incepe cu litera ‘a’, numaratoarea cu ‘1′, tristetea incepe cu o lacrima, bucuria cu un zambet, iar fericirea mea incepe cu tine… ”

Statusuri de dragoste 244 ” Din tot ceea ce-ti daruieste viata, pastreaza intotdeauna ceea ce iubesti cu adevarat si atunci vei sti ca inseamna fericirea… ”

Statusuri de dragoste 245 ” Am plans, am suferit, am pierdut atatea, totul pentru o cauza nobila : IUBIREA dintre noi doi… ”

Statusuri de dragoste 246 ” Daca drumul catre tine ar fi asternut cu foc eu as trece printre flacari si n`as regreta deloc ! ”

»Statusuri de dragoste 247 ” De-as fi apa n-as mai avea nevoie de lacrimi, de-as fi foc n-as mai avea nevoie de caldura, de-ai fi doar al meu n-as mai avea nevoie de nimic ! ”

Statusuri de dragoste 248 ” Mi te-ai lipit de suflet ca timbrul de scrisoare si nu te pot desprinde caci inima ma doare… ”

Statusuri de dragoste 249 ” Prin umbra noptii eu incerc sa te privesc in luna, de dormi eu te-am trezit iubit-o sa iti zic noapte buna… ”

Statusuri de dragoste 250 ” As vrea sa fiu o stea… o stea cazatoare, sa cad in inima ta si sa nu mai pot pleca. Te iubesc, printesa mea ”

[Statusuri-Mesaje.net e un proiect BizZu.Ro]
SCNet Romania

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *